Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Dostava in vračila

  Dostava blaga

  Naročeno blago hitro, varno in zanesljivo dostavlja naš pogodbeni partner GLS. Pri nakupu nad 49 EUR je poštnina brezplačna, za manjše nakupe zaračunavamo pavšalni znesek poštnine 3,95 EUR za dostavo na območju Slovenije. Za pošiljke v druge države je cena navedena ob vpisu države pri naročilu. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo.

  V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na dostavljalca (GLS). Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas.

  Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. Za blago iz zaloge zagotavljamo pošiljanje v treh delovnih dneh. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo o dobavi obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Za dostavo izven območja Slovenije je čas dostave odvisen od oddaljenosti.

  Vračilo naročenega blaga

  Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Za uveljavljanje vaše pravice do odstopa od pogodbe morate z jasno izjavo (npr. pismo, poslano po pošti ali e-pošti) o vaši odločitvi obvestiti podjetje Evolutia d.o.o., da odstopate od navedene pogodbe. Za to lahko uporabite tudi obrazec za preklic, ki pa ni predpisan. Podjetje Evolutia d.o.o. mora po odstopu od pogodbe kupcu vrniti vsa opravljena vplačila (tudi stroške pošiljanja potrošniku). Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče oziroma najkasneje v tridesetih (30) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

  Za vračilo vplačila uporabljamo isto plačilno sredstvo, kot ste ga vi uporabili pri prvotni transakciji, razen če je bilo z vami izrecno dogovorjeno drugače. Vračilo vplačila lahko zavrnemo, dokler ne prejmemo vračila blaga ali dokler ne predložite dokaza, da ste blago poslali nazaj, glede na to, kar je prej.

  6. odstavek 43 d. člena ZVPot določa, da v primeru, da je kupec blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga mora vrniti podjetju nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

  Naslov za vračilo blaga v Sloveniji je:

  Evolutia d.o.o.
  (vračilo spletnega naročila)
  Vodovodna ulica 20
  2000 Maribor

  Stroške povezane z vračilom blaga nosi kupec. Kupec mora izdelke vrniti nepoškodovane, neuporabljene in v originalni embalaži. Priložiti mora kopijo računa. Oblačila, ki so predmet vračila, MORAJO biti etiketirana enako, kot so bila ob prevzemu, prav tako NE smejo kazati sledi nošenosti, uporabe ali poškodb. Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika.

  Za vse nejasnosti ali dodatne informacije smo vam na voljo prek elektronskega naslova info@hudart.si oz. telefonskih številk 031 316 654 ter 040 432 085 v času poslovanja.