Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Lara Zupančič

  HEXID
  7 Deadly Sins - Superbia, Luxuria, Gula, Avaritia, Acedia, Ira, Invidia – projekt je nastal kot odziv na Inferno Danteja Alighierija. Vsak greh sicer devetih krogov pekla predstavlja v prostor ujet predstavnik Favne, ker -'God finds it more displeasing.' (Virgil)
  Grafična oblikovalka v prvi osebi, tattoo navdušenka v drugi, ostalih pet pa si mešano sledi. Glavna inspiracija so neo traditional tattooji, ki so tekom let počasi oblikovali idejo o različnih linijskih motivih z izogibanjem barv v velikem krogu četudi svet ni le #000000 in #ffffff.

  Spletna stranhttp://zupanciclara.com/
  Facebook@lara.zupancic
  Instagram@strunamitraljez
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Envy (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Envy (Lara Zupančič)

  €28,90
  Zavist je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv zavisti pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!
  Picture of Kratka majica - Gluttony (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Gluttony (Lara Zupančič)

  €28,90
  Požrešnost je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv požrešnosti pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!
  Picture of Kratka majica - Greed (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Greed (Lara Zupančič)

  €28,90
  Pohlep je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv pohlepa pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!
  Picture of Kratka majica - Lust (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Lust (Lara Zupančič)

  €28,90
  Pohota je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv pohote pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!
  Picture of Kratka majica - Pride (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Pride (Lara Zupančič)

  €28,90
  Napuh je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv napuha pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!
  Picture of Kratka majica - Sloth (Lara Zupančič)

  Kratka majica - Sloth (Lara Zupančič)

  €28,90
  Lenoba je eden izmed smrtnih grehov iz zbirke Hexid grafične oblikovalke Lare Zupančič. S svojim stilom naredi Lara majico unikatno in drugačno od monotonega vsakdana. Motiv lenobe pa nas vse opozarja na to, da se trudimo biti boljši ljudje. Če ti je všeč si jo naroči še danes!