Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Matevž Andročec - Ževža

  Matevž Andročec je pozitiven fant, ki se predstavlja z vzdevkom Ževža. Mlad umetnik, ki smo ga spoznali v oddaji Slovenija ima talent, se je predstavil širši javnosti z igro besed, s katero se je dotaknil marsikaterega srca, ter postal velik navdih. Svojo glasbeno pot začel kot mladi ustvarjalec, ki si je želel, vztrajal  ter se učil na vsakem koraku. S svojo predanostjo in željo je kljub govorni napaki in ostalim oviram vedno iskal pozitivno plat življenja, pomagal drugim ter spoznaval samega sebe.
  "Preden sebe predstaviš, moraš sebe spoznat, živeti brez ovir in sebe imeti rad!"
  Besedila skladb, s katerimi se Ževža opisuje, zvenijo zelo prepričljivo, saj gre za zgodbe, ki so del njegovega življenja, njegove preteklosti in hkrati sedanjosti. Kot vsak glasbenik, ki ustvarja svojo avtorsko glasbo, si je tudi Ževža želel izdati svoj album. Po izkušnjah iz freestyle tekmovanj, nekaj posnetih skladbah, nastopih in sodelovanjih je skupaj z glasbenim porducentom Andrejem Supančičem začel ustvarjat svoj prvi album. Ževža je z naslovno skladbo Bodi to, kar si, predstavil sebe in svojo življenjsko zgodbo, s skladbo Vrjemi vase, pa je dokazal, da je človek, ki se zna postaviti v kožo drugega. Kmalu bo tudi na volj njegov prvi album, katerega naslov je njegov moto BODI TO, KAR SI!


  Facebook@zevza
  Instagram@zevza
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Bodi to kar si (Ževža)

  Kratka majica - Bodi to kar si (Ževža)

  €28,90
  Bodi to kar si niso samo besede. Dandanes živimo v času kjer vsi strmimo k neki navidezni popolnosti, ki pa ni dosegljiva. Bodi to kar si in živi življenje po svoje.
  Picture of Kratka majica - Gledam na stvari (Ževža)

  Kratka majica - Gledam na stvari (Ževža)

  €28,90
  Naj govorijo dejanja in ne besede! Artist s to majico nagovarja vse, naj ne sodijo ljudi na podlagi vizualnega izgleda in besed, ampak da dejanja posameznika povedo o njem največ.