Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  MayaGo

  Maji je največja umetnost - življenje. Kaže se ji kot abstraktna slika: manj kot je realistično, večja je intenzivnost. Ena izmed dejavnosti, ki ji pomaga razumeti to skrivnost imenovano življenje, je likovna umetnost. Akademsko urjenje na ilustraciji jo je naučilo ne zgolj gledati, ampak tudi videti. Obrti se uči z "vizualnim otipavanjem" - s tako osredotočenim opazovanjem okolice, in predvsem ljudi, pa umetnica lahko prodira globlje kot bi morda še sama pričakovala. Ob tem se poraja čudoviti stranski učinek (ki se v danem trenutku zdi vse prej kot čudovit) - prehajanje iz cone udobja in s tem samopreseganje. Le kako naj se torej človek, ki je za večnim lovom za samim sabo, podredi nekemu stilu ... ?

  Spletna stranhttps://www.behance.net/mayago
  Instagram@mayago
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Dvojčka (MayaGo)

  Kratka majica - Dvojčka (MayaGo)

  €28,90
  Ilustracije nebesnih zamenj kot jih Vidi MajaGo so vedno nekaj posebnega. Če ste rojeni v znamenju dvojčka oz. poznate koga ki je, je ta majica prava vas.
  Picture of Kratka majica - Rak (MayaGo)

  Kratka majica - Rak (MayaGo)

  €28,90
  Ilustracije nebesnih zamenj kot jih Vidi MajaGo so vedno nekaj posebnega. Če ste rojeni v znamenju raka oz. poznate koga ki je, je ta majica prava vas.
  Picture of Kratka majica - Srce (MayaGo)

  Kratka majica - Srce (MayaGo)

  €28,90
  Srce v pravi podobi. Brez olepšav in simbolizmov. Kompleksna risba srca, ki sicer ponazarja ljubezen in prijateljstvo v šokantno direktni podobi.