Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Neja Zupan

  Neja Zupan, študentka vizualnih komunikacij in samouk iz ilustracije ter ustvarjanja portretnih karikatur ali po moje karikatretov. Ti prikazujejo osebo z manjšimi vizualnimi poudarki, od karikature se ločijo po velikosti telesa, ki ni več pomanjšava temveč približek realnosti, od portreta pa s pretiranimi barvami, konturami in določenimi obraznimi značilnostmi. Ker sem se vedno izobraževala v smeri multimedije, sem se imela priložnost skozi srednjo šolo in kasneje faks preizkusiti v različnih tipih vizualne umetnosti, od slikarstva, grafike, fotografije, do najljubših; grafičnega oblikovanja, tradicionalne ilustracije in digitalnega risanja. Moj slog se tako nenehno spreminja, zaznamujejo pa ga pestre barve, stroge črne konture, linijska risba in visok kontrast.

  Instagramhttps://www.instagram.com/artbyneja/

  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Dua Lipa (Neja Zupan)

  Kratka majica - Dua Lipa (Neja Zupan)

  €28,90
  Kratka majica Dualipa je ena izmed karikatret Neje Zupan. S svojim stilom ilustriranja zajame glavne značilnosti lika in ga naredi zabavnega in prepoznavnega. Če si njen pristaš potem je ta majica prava zate.
  Picture of Kratka majica - Kylie Jenner (Neja Zupan)

  Kratka majica - Kylie Jenner (Neja Zupan)

  €28,90
  Karikatret Kylie Jenner oblikovan s strani Neje Zupan naredi majico res posebno in opazno. Z njo boš sigurno pritegnil(a) poznornost, kjerkoli in kadarkoli!
  Picture of Kratka majica - Mick Jagger (Neja Zupan)

  Kratka majica - Mick Jagger (Neja Zupan)

  €28,90
  Kratka majica Mick Jagger je ena izmed karikatret po katerih je znana Neja Zupan. S svojim stilom ilustriranja zajame glavne značilnosti lika in ga naredi zabavnega in prepoznavnega. Če si pristaš Rock-a potem je ta majica prava zate.