Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Niko Bergles

  Niko Bergles deluje kot ilustrator, slikar in digitalni oblikovalec. Magisterij iz slikarstva je naredil na kitajskem, kjer je bil prvi tujec, ki je študiral tradicionalno kitajsko metodo slikanja z lakom. Pri tej nevsakdanji metodi se uporablja naravni lak in lahko traja mesece, da se ena slika dokonča. Ker je material prosojen svetloba potuje skozi barve zaradi česa slike žarijo.
  Njegov pristop pa ni samo kopiranje tradicionalne kitajske tehnike, saj je razvil tudi svoje in s tem naredil slike še bolj unikatne. Zraven tradicionalnih materialov kot so jajčna lupina, pigmenti, drobtine iz laka, srebro in zlato uporablja tudi bisere, riž, železo, peresa, insekte...
  Nikov umetniški cilj je balansirati koncept in tehniko, pomen in estetiko, moderno s tradicionalnim, organsko z anorganskim, emocionalno z racionalnim. Njegovi glavni karakterji so po večini fatalne ženske (femme fatale) in njihove notranje živali (spirit animal). Slikarski slog je fuzija Kitajske tradicionalne umetnosti z zahodnjaškimi slogi kot so Pop Art, Art Nouveau in Sur-realizem.

  Spletna stranhttps://www.behance.net/ogenjvoda7ee0
  Facebook@niko.bergles
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Dunker (Niko Bergles)

  Kratka majica - Dunker (Niko Bergles)

  €28,90
  Kratka majica Dunker je majica za vse osebe, ki poznajo rek carpe diem. Užij dan, ker jutri bo lahko prepozno! Dizajn Dunker je oblikovan s strani Nika Berglesa in naredi majico posebno in izstopajočo. Motiv kadilca, ki kadi "zelena" zelišča pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Penumbra (Niko Bergles)

  Kratka majica - Penumbra (Niko Bergles)

  €28,90
  Kratka majica Penumbra je majica za vse osebe, ki ljubijo bližnji vzhod. Dizajn Penumbra je oblikovan s strani Nika Berglesa in naredi majico posebno in izstopajočo. Motiv fatalne ženske pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Samura (Niko Bergles)

  Kratka majica - Samura (Niko Bergles)

  €28,90
  Kratka majica Samura je majica za vse osebe, ki ljubijo bližnji vzhod. Dizajn Samura je oblikovan s strani Nika Berglesa in naredi majico posebno in izstopajočo. Motiv močne, samozadostne ženske pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Snow Ghost (Niko Bergles)

  Kratka majica - Snow Ghost (Niko Bergles)

  €28,90
  Kratka majica Snow ghost je majica za vse osebe, ki ljubijo divjino in naravo. Dizajn Snow ghost oblikovan s strani Nika Berglesa majico naredi divjo in izstopajočo. Motiv snežnega leoparda pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Tempest (Niko Bergles)

  Kratka majica - Tempest (Niko Bergles)

  €28,90
  Kratka majica Tempest je majica za vse osebe, ki imajo radi žive barve in dobre dizajne! Dizajn Tempest je oblikovan s strani Nika Berglesa in naredi majico posebno in izstopajočo. Motiv privlačne mlade dame, ki je skrivnostno simpatična pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!