Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Nina Šafranko

  Nina Šafranko je dijakinja zaključnega letnika umetniške gimnazije na Gimnaziji Celje-Center, bodoča študentka psihologije. Že od osnovnošolskih let se rada prepušča umetnosti. Njeni zvezki vsebujejo več skic, kot pa zapiskov. Začela je z risanjem portretov, raziskovanjem odnosov med svetlim in temnim, ter kako s pomočjo te likovne prvine upodobiti plastičnost oseb/predmetov. S časom jo je to začelo dolgočasiti, pri ustvarjanju je začela vedno bolj izhajati iz sebe (iz čustev, pomembnih dogodkov, mišljenja...) in uporabljati barve.

  Zdaj najraje slika na platna, z akrili ali oljnimi barvami. Še vedno rada riše obraze, roke, oči, ker iz njih izve veliko o človeku in jih lahko upodobi na veliko različnih načinov in jih prepleta z drugimi podobami. Že samo slikanje jo sprošča, vendar še bolj uživa v razmišljanju o motivih in sporočilnosti. Ob spopadanju z različnimi težavami, ji je ustvarjanje pomagalo pri izražanju čustev in raziskovanju same sebe, sveta, svojih vrednot in stališč.

  Instagram@safrankonina
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Picture of Kratka majica - Daniel Radcliffe (Nina Šafranko)

  Kratka majica - Daniel Radcliffe (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica "Daniel Radcliffe" ponazarja idola mnogim najstnikom po celem svetu. Če si njegov pristaš je ta majica prav zate!
  Picture of Kratka majica - Resting bitch face (Nina Šafranko)

  Kratka majica - Resting bitch face (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica "Resting bitch face" ponazarja avtoportret artistke Nine. Če imaš oz. poznaš koga ki ima pogled kot da ubija je ta majica pravi nakup.
  Picture of Kratka majica - Escape your mind (Nina Šafranko)

  Kratka majica - Escape your mind (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica Escape your mind je majica za vse sanjače in mladostne po srcu. Dizajn Escape your mind oblikovan s strani Nine Šafranko pa majico naredi očarljivo in privlačno. Domišljiski je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Growth (Nina Šafranko)

  Kratka majica - Growth (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica Growth je majica za vse ki so morali v življenju kakorkoli trpeti. Dizajn Growth oblikovan s strani Nine Šafranko pa majico naredi očarljivo in privlačno. Motiv z globjim pomenom pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - I love you in binary (Nina Šafranko)

  Kratka majica - I love you in binary (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica I love you in binary je majica za vse računalničarje, ki jih imamo radi. Dizajn I love you in binary oblikovan s strani Nine Šafranko pa majico naredi očarljivo in privlačno. Motiv s preprostimi a močnimi besedami "ljubim te" pa je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Igralna plošča življenja (Nina Šafranko)

  Kratka majica - Igralna plošča življenja (Nina Šafranko)

  €28,90
  Kratka majica Igralna plošča žiljenja je majica za vse, ki rabijo opomin da je življenje tudi igra in da je kdaj potrebno tudi tako gledati nanj. Dizajn Igralna plošča življenja oblikovan s strani Nine Šafranko pa majico naredi očarljivo in privlačno. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!