Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  O Hudart

  Hudart je tvoj!

  Naša vizija je skupnost, ki nepoznane garažne risarje spremeni v znane artiste. Artiste, ki ti lahko s svojim dizajnom polepšajo oz. popestrijo tvoj dan. Prav vsak dan. To ti storijo tako, da njihove motive natisnemo na oblačila. Oblačila katera ti bodo najbolj pri srcu in jih boš vedno rad oblekel. Oblačila, ki bodo drugačna in unikatna, prav tako kot ti. Hudart je lahko tvoj že danes! Pobrskaj med motivi, ki so na voljo in podpri artista, ki te je najbolj navdušil. Pusti se presenetiti in mogoče boš našel artista, ki ga celo poznaš. Hudart je tvoj!

  Hudart je projekt in blagovna znamka, ki v prvi vrsti promovira in združuje domače umetnike. Nastal je kot posledica pomanjkanja skupnosti, ki bi združevala in promovirala slovenski art. Prav tako pa vsak evro, ki ga zapraviš z nakupom izdelkov razdelimo z artisti. Z nami sodelujejo umetniki iz celotne Slovenije in skupaj izbiramo najbolše dizajne za tvoja oblačila.

  Ideja temelji na simbiozi med artisti, ki v tujini ni novost. Podobni portali namreč že obstajajo in so uspešni in med ljudmi toplo sprejeti. Portal Hudart.si je ogrodje za vsakega artista, ki misli da lahko s svojim dizajnom pričara nasmeh, radovednost, začudenje oz. spodbudi ostala čustva. Na portalu se vsak artist predstavi javnosti in skupaj z njim izberemo najboljša dela, ki se nato ponudijo kot dizajn za oblačilo. Uporabnik ki si takšen dizajn izbere in opravi nakup, pa s svojim nakupom direktno podpre artista.