Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Orange ART

  Pod umetniškim imenom Orange ART ustvarja Tina Naranđa. Tina je svobodna umetnica, fotografinja, ilustratorka in oblikovalka. V repertoarju njenih del prevladujejo portreti s svinčnikom in akvarelom ter impresionistična dela urbanega okolja in narave. Pri delu je natančna in poudarja realizem, pa vendar svojim objektom dodaja tudi nekaj sanjavega in domišljijskega. Njen glavni cilj je zadovoljiti svoje stranke, zaradi česar ostaja ves čas odprta za izbore novih slikarskih stilov in tehnik.

  Ljubezen do umetnosti jo je vedno spremljala tekom njenega odraščanja v majhnem slovenskem mestu Žalec. Otroška leta je preživela introvertno, kot posameznik, ki opazuje, raziskuje, riše in se uči. Je samouk, ki je začela raziskovati svoj osebni stil in različne tehnike risanja in slikanja tekom študija medicine preprosto za namene sprostitve. Trenutno je polno zaposlena specializantka pediatrije, vendar pa umetnost ostaja njena največja ljubezen. Počutite se svobodni pri raziskovanju njenih spletnih strani in jo kadarkoli kontaktirajte. Z veseljem vam bo odgovorila.

  Spletna stranwww.tinanaranda.com
  Facebook@naranda.tina
  Instagram@the.orange.art
  View as Grid List
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  STTW145 W

  Kratka majica - Blue mind kite surfer (Orange ART)

  €28,90
  Kratka majica Blue mind kite surfer je majica za vse športno navdušene osebe, ki ljubijo večno poletje. Dizajn Blue mind kite surfer oblikovan s strani Orange ART pa majico naredi očarljivo in privlačno. Poletni motiv je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  STTW145 FN

  Kratka majica - Blue mind wave surfer (Orange ART)

  €28,90
  Kratka majica Blue mind wave surfer je majica za vse športno navdušene osebe, ki ljubijo večno poletje. Dizajn Blue mind wave surfer oblikovan s strani Orange ART pa majico naredi očarljivo in privlačno. Poletni motiv je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Blue mind wind surfer (Orange ART)

  Kratka majica - Blue mind wind surfer (Orange ART)

  €28,90
  Kratka majica Blue mind wind surfer je majica za vse športno navdušene osebe, ki ljubijo večno poletje. Dizajn Blue mind wind surfer oblikovan s strani Orange ART pa majico naredi očarljivo in privlačno. Poletni motiv je primeren za vsakogar. Nosiš jo lahko vsak dan in za vsako priložnost!
  Picture of Kratka majica - Boston blues (Orange ART)

  Kratka majica - Boston blues (Orange ART)

  €28,90
  To je majica za vse ljubitelje človekovega najboljšega prijatelja. Boston Blues art oblikovan s strani Orange ART predstavlja akrilni potret enega najlepših bostonskih terrierjev pri nas.
  Picture of Kratka majica - Ice Queen (Orange ART)

  Kratka majica - Ice Queen (Orange ART)

  €28,90
  Omreži mimoidoče, kot to stori ledena kraljica v Narniji. Ledena kraljica predstavlja moč, večen mraz, dolgo zimo in hladen sneg.
  Picture of Kratka majica - Mr. Funk (Orange ART)

  Kratka majica - Mr. Funk (Orange ART)

  €28,90
  Mr. Funk je majica za vse ljubitelje hedonističnega življenja in elektronske glasbe. Mr. Funk art oblikovan s strani Orange ART predstavlja impresionistični portret znanega DJ-a, ki je aktivno deloval na španskem otoku Ibiza.