Brezplačna dostava za naročila nad 49€!
Kategorije
  Jamstvo na vračilo kupnine
  Jamstvo na vračilo kupnine
  pri vračilu do 14 dni
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava
  nad 49€
  Slovenski art
  Slovenski art
  slovenski ilustratorji, risarji, slikarji...
  Hude točke
  Hude točke
  program zvestobe za registrirane uporabnike
  Filters
  Preferences
  Search

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji maloprodaje

  Prodajalec si prdržuje pravico, da ne izdela blaga, ki lahko žali ali kakor koli škodi komu drugemu. Za izdelavo blaga po naročilu in grafični predlogi kupca, le ta zagotavlja, da ima vse potrebne avtorske in intelektualne pravice. Za morebitne zlorabe je odgovoren naročnik. Mladoletne osebe potrebujejo za nakup soglasje staršev ali skrbnikov.

  Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo od 01.04.2019 do izdaje novega cenika.

  Cene ne vključujejo stroška dostave. Pri naročilih nad 49 EUR, strošek dostave krije prodajalec.

  Blago iz ponudbe je v večini primerov na zalogi, si pa prodajalec pridržuje pravico do pomanjkanja določenega artikla. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave artikla.

  Dobavni rok za naročeno blago je do 15 delovnih dni, v primeru da blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili o roku, ki bo možen.

  Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Podjetje Evolutia d.o.o. mora po odstopu od pogodbe potrošniku vrniti vsa opravljena vplačila (tudi stroške pošiljanja potrošniku). Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik blago že prejel, mora blago vrniti v petnajstih (15) dneh po odstopu od pogodbe.

  Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti neuporabljeno,nepoškodovano in v orginalni embalaži. Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika.

  Plačilo naročenih izdelkov

  Plačilo dobavljenega blaga se lahko izvrši po povzetju, s plačilom po predračunu, preko plačilnega sistema PayPal ali s kreditnimi karticami. Prodajalec si prdržuje pravico, da onemogoči oz. ukine možnost plačevanja katerega od zgoraj navedenih plačilnih sistemov. Plačilo po povzetju je omejeno do zneska nakupa 100 EUR. Unikatnih izdelkov, ki so narejeni po navodilih kupca, ni mogoče plačati po povzetju. Vse plačilne transakcije opravljamo preko SSL varne povezave, ki zagotavlja varen prenos vaših podatkov in onemogoča zlorabe.

  Občasno na naših straneh izvajamo tudi akcijsko ponudbo, kjer s pomočjo vpisa določenega kupona v košarici nudimo popust na vse ali samo določene segmente naše ponudbe. V primeru večih vzporednih ponudb, je možno koristiti samo en kupon. Kuponi s popusti se med seboj ne seštevajo.

  Vzdrževanje potiskanih izdelkov

  Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in predstavljajo kvaliteten vrh v svoji branži. Artikle tiskamo v dtg tehniki. Temperatura pranja naj ne presega 40° C. Pomaga tudi, če majico pred pranjem obrnete narobe. Kemično čiščenje in uporaba agresivnih čistil ni primerna. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte direktnemu vplivu sonca. Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Uporaba belil ni primerna. Prosimo tudi da upoštevate navodila, ki so priložena k artiklu.

  Postopek nakupa

  Vaš nakup na spletni strani je popolnoma varen in ga lahko v vsakem trenutku prekinete.
  Izbor artiklov opravite s klikom na gumb “v košarico”, ki ga najdete ob vsakem artiklu in pri podrobnem opisu artikla. Če ima artikel izbiro barv ali velikosti, le te izberite preden ga uvrstite v košarico.

  V nakupovalni košarici se vam sproti sešteva znesek nakupa, ter morebitnih stroškov. S klikom na gumb, lahko določen artikel tudi odstranite.

  Vnesite svoje podatke v prazna polja in izberite način plačila. S klikom na na gumb “oddaj naročilo” podatke pošljite na naš strežnik.

  POMEMBNO! Naročila po povzetju lahko pred pošiljanjem telefonsko preverimo! Rok za dobavo začne v tem primeru teči po telefonskem kontaktu!